Saturday, 25 February 2012

aku rindu dya =(

awak..
saya rindu awak..
aqi nih genap la 8 aqi,awak tgal saya...
awak mesty da lupakan saya kan..
saya tau 2..tapi saya still xley lupa awak...
cm na ek awak..
awak cakap,kalo nk lupa awak xyah la contact awak lagi..
tapi...2 mmg saya xley wat...saya kan da gtaw aqi 2,kalo awak nk lupa saya xpa,tapi jgn la halang saya tok msg awak...dengan cara 2 ja saya bole lepaskan rindu saya kat awak.. :-(
t kalo awak dah bca entry nih,awak tgk btol2 ea lirik nih..
lirik nie menusuk kalbu taw..
atien salu dga lagu2 nie..
time atien tingat awak,tien dga la...
hanya untuk awak...
i will wait 4 ue till da end of my life~

...RINDU SETENGAH MATI..
Aku ingin engkau ada disini
menemaniku saat sepi
menemaniku saat gundah

berat hidup ini tanpa dirimu
ku hanya mencintai kamu
ku hanya memiliki kamu

Reff:
aku rindu setengah mati kepadamu
sungguh ku ingin kau tahu
aku rindu setengah mati

meski tlah lama kita tak bertemu
ku slalu memimpikan kamu
ku tak bisa hidup tanpamu

aku rindu setengah mati kepadamu
sungguh ku ingin kau tahu
ku tak bisa hidup tanpamu
aku rindu…


.

Tuesday, 21 February 2012

hahaha,,...

ya Allah...kembalikan lah semangat ku tok membuka buku2 pelajaranku ya Allahh..adooii..
awat yg aku mlas cgt nih...time aku tulih nih,mmg time aku mlas gla nk study wey..dgn ngantok nya ciap nih..tgu msa ja nk nek ktil..hahaha...tapi..aku da kna tgoq da ngn senior aku...nk dgaq ayt dya cm na,...ayt dya berbunyi begini ya kawan2..."atien..study tien,nk exam dah nih"..hahaha...terbaaekk deerr...menusuk ke dalam kalbu 2..kih3..tpi apakn daya,aku mmg xdak mood nk study mlm nih..mtk maap byk la...hahaha....merel la aku nih..style mlas study baq hunk..tobat ar..aku da addicted dah skunk ngn laptop aku...hahaha...so,pham2 la...nseb ar kalo aku xkluaq blik pown...sapa soh boh wifi kt blik ngat..haa....kan aku da jd gni...bqat ar mu tien...aaiii...uurmm..xpa la wey..aku xtaw nk tulih apa dah nih,,,..moga2 past nih,aku dapat kesedaran la tok menelaah buku2 yg bertambon 2..aammiinn..sama2 lah kta doakan ya..hahaha....

Saturday, 18 February 2012

sweet nite=)

salam semua....malam nih nk cta sai kawan2 lak...jrg kn aku post sai kawan2..huhu..besa la..sejak2 ptoih cnta nih...byk ngt entry sai pemilik hati aku kan...ish2..atien2...xpa..atien da lupa dya dah la... :-P xmao dah pown egt dya..k2...nk cta sai kawan aku kan td..yg p tulih sai ph nih bkpo plok...aaishh...mai2 nak cta dah nih...ha...cm nih cta dya...td kami ada test statistik...koi 8 sampai la 9..past2...p dgn hati yg terbuka la kononnya...hahaah,...nseb bek ley bwak buku wey..kalo dak,aku xtaw ar nk jd pa..urmmm.soklan td,not bad ar..ada aku ley jwb.ada xley..besa ar 2..nma pown statistik kan...haha...ok...lpas pada 2,aku dila ngn akma...cm besa la...alik g bank dulu...past 2...ada la sedikit coretan2 hidop..hahaha..perkara yg kmi suka la...snap ja qeja kmi...kmi pown ap ag...snap puas2 ar..g ar amik gmbaq kt komplek sukan,trek,tiang gol kolam renang dan byk lagi lah...huhu,,..ok...sehubungan dgn e2...aku ada la kepilkan sedikit gmbq kami td 2..tgk jgn xtgk narh...





 dah..abeh dah.. :-)))

Thursday, 16 February 2012

aqi nih..bgon pagi,tros egt dya..asa cm nk msg2 ja dya..seriously aku rindu gla kt dya....sekelip mata wey dya ilang dari idop aku...dya wat aku rindu dya...smlm aku susah gak nk tdo,besa la salu dapat plok "bodyguard" aku, tapi semalam....aku tdo tnpa bodyguard aku...yela,kan aku da simpan dya kt dalam beg aku  pagi 2..aku nk ambik dya tdoq ngn aku semalam..tapi aku mematikan niat aku la...kalo aku amik aku cnfirm2 la egt kt dya wey..so,aku pown kuatkan smgt la...xse amik dah..biaq la dya dok dlm beg 2...tadi...time koi 10 aku bgon,aku try la msg dya..tapi... :-(..."pending"..........2 mksdnya dya off nset da.....dya cm da xmao aku kcau dya ja...tapi bkn aku yg salah.. :-(..awat dya yg nk wat cm nih kt aku..sepatotnya..aku yg wat dya cm nih...eeerrrr.....aku rindu cgt dya.........da ar..aku xmao tulih dah..sat g xpasai2 aku tqiak...

meniti2 hari2 without my pemilik hati.... :-(





assalamualaikum...hari nih,16/2/2012.....adalah hari bersejarah bg aku..aqi nih la aku diputoskan oleh pemilik hati....sedey.....aku kuatkan hati menghadapi hari2 nih..tp still tgu dya cntact aku..mlangnya...dya da mmg da lupa aku..salu kalo aku mjok pown mmg cm nih gak...tapi kali ni lain..aku btol2 da asa ilang dya...eerr.....walaupown aku da ada farmiey,kawan baru aku setakat nih la..tapi dya lain la...dya kdg2 suka cgt paksa aku..aku xse ngat g2 sebenaqnya....tapi...dya ad baek dya dari segi lain...urmmm...sai dya nih,aku xtaw ar nk komencm na...dya tetiba muncul lam idop aku...dah 2,muncul lak time aku mmg btoi2 perlukan teman nk cta aku ngn pemilik hati..kdg2 aku asa besh gak kawan ngn dya...xtaw la wey...aku xley nk describe ag perasaan aku kt dya...just wait n c..bak kata dya,kalo ada jodoh,ada la..huhu....i really2 misz him.....dya rindu aku ke x ek.??dya pelengkap idop aku......tpi npa dya pegi........aku try nk lupa dya tapi byk bnda yg wat aku rindu gler kt dya... :-(:-(....nie ad la ckit gmbaq kngan aku ngn dya...nih la first n da last kmi jumpa....

Wednesday, 15 February 2012

pemilik hati....

aku tulih nih time aku nk marah kat pemilik hati sbnaqnya..mtk maap la blog..aku kna mrah kt hunk plak..tp nk wat cm na..hunk kena sabaq la ngn aku..sepangjang aku idop,hunk la kna jd teman aku..td,beberapa minit lalu la...aku kol pemilik hati...tapi apakan daya....."waiting" jugak yg nek..xpa la....aku sedey wey..nk teqiak sbnaqnya..eeerrrrr.............sabaq tien sabaq.....hunk kna kuat..maybe dya da x cyg hunk kowt..biar a dya...wat selamber ja...hunk kn kuat..sblom hunk knai dya,hunk bole ja xdak pkwe..lek ar...tapi....kenapa dya xnk ngaku ea,bila aku tya...nk kwan ngn aku ag x..npa dya jwb nk....jwb jew la xnk...bole kn jwab cm 2..walaupown taw,aku kan tqiak past 2... :-(...sekurang2 nya jujur la ngn aku..aku sedy wey dya wat cm nie...egtkan ley kekal...upanya x jgk la....urmmm....xpa la....maybe dya bkn jodoh aku...ada lagi kowt jodoh kau yg len kt dunia nih...kalo xdak pown,xpa la...moga2 aku dapat jodoh kt syurga..2 lagi abadi taw.. =)...aku sayang dya...npa la dya wat aku cm nih..aku ke yg salah sampai dya sggop cqi pompuan len...aku jhat ea..??eermm..ada kawan bru pown,aku xley tgai dya gak..aku egt dya wey..awat xtaw...skunk da xasa da bla plok bodyguard 2..dulu time mula2 bg,aku asa tng ja bila plok dya...skunk...da xdak perasaan da kt bodyguard aku..cian dya...aku asa,better aku smpan kowt bodyguard 2 coz kalo aku tgk dya,aku jd egt beb kt pemilik hati aku(dulu)....2 salah satu teknik tok lupakan dya..insyAllah..aku akn cuba...past nih..aku da xmao amik taw psai hunk..ekowt hunk la nk wat pa pown..asalkan hunk bhgia wey...aku akn egt apa yg hunk pnah wat aku....bia la nk kata aku pendendam pown.....hunk jahat..!!aku benci hunk...!!! sampai bila2 aku akn bnci hunk..!!!

Tuesday, 14 February 2012

hahahaha....

akhirnya....aku da dapat wat lagu tok blog aku...hahaha...best3.. >_<....aqi nih xdak cta menarik cgt la nk tuleh kt hunk blog...aqi nih aku klas sraight tqoih smpai koi 4..ltih 2 mmg ltih la...huhu...rutin mcm biasa la..alek klas,jlan cpt,tros g beli mknn..past alek on9 metar,mkn...ha.....and lpas 2..ada sowg mamat nih...msg aku td..past2 aku xblas la coz aku xknai..past kan,dya ckp aku sombok taw dak..ada ka ptot..geram gler...aku pown membatalkan niat aku tok m'blas msg dya...aku solat la kn,tetiba wey...dya kol ak..haha....aku pown jwb la...then dya ckp la niat dya..nk kawan ngn aku la bla3.....aku pown layan la...then..soh kau add kt fb lak 2..haaisshhh....seyes kn byi dya...wsaw gak aku...t pemilik hati aku,aku nk taok mna wey..hahaha...anyway,pemilik hati mmg tetap dalam hati la beb...hehehe....so..skunk,aku just tgu nk tgk gmbaq dya ja..xsabaq nih asa,..hahah...kalo dak nsem ok gak...kih3.....(gatai sebentar)so...aku asa aku nk cta takat 2 la dulu kowt..xley cta byk ngat..xaqat nk taip dah nih..hahaha(2 pown jgn,nk wat gak blog)haha...k benti cni..pullstop!

Sunday, 12 February 2012

huh..!!! penat beb aqi nih..byk gila kowt kelas..dgn test nya..adoi..da la xley jwb ngat td..sedey ar...xtaw ar result ku cm na t...wsaw gak sbnqnya..mmg kna tawakal byk ar past nih....malam nih nsb bek klas cncel..kalo x,mati krg la aku..gara2 jalan sokmo..dok umt nih,ya Allah..jln sokmo la..siang malam derr..kurus aku gini..hehehe...tp nasik pnoh polisterin gak..hahaha...and...b4 that,td aku dapat da result test bio aku..hohohoho..agak menduka citakan la..tp not bad la..coz standard ar ngn stdy aku..aku xstdy pown ap yg msok 2..aku stdy yg len,yg len yg masok...haaishh...sabaq ja la..xpa2..aku redha ja cm na pown..hahah...lectrer pown da knai da la nih..ketaq gak la tp ok gak dya knai...femes kit..hahaha...ur... 2 jew la kowt tok aqi nih...sat g aku ada idea,aku tulih plak narh.. :-D